Η εταιρεία EuroFreeze ιδρύθηκε το 2006 από τον Γρηγόρη Τσιτσώνη με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς στον χώρο της εμπορικής και επαγγελματικής ψύξης. Ο ίδιος δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1988 έχοντας αποκομίσει μια τεχνογνωσία και εμπειρία 30+ ετών.

Η εταιρεία EuroFreeze αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εγκαταστάσεων συντήρησης-ψύξης και βαθιάς κατάψυξης τροφίμων σε χώρους εστίασης, αποθήκευσης και πώλησης. Το εύρος δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι μεγάλο καθώς καλύπτει ανάγκες μικρών επιχειρήσεων όπως mini markets, κρεοπωλεία, μέχρι μαζικών χώρων εστίασης, σούπερ μάρκετ και ξενοδοχείων.

 Συνοπτικά, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας αφορούν επαγγελματικά ψυγεία (ψύξης/βαθιάς κατάψυξης) τροφίμων, ψυκτικούς θαλάμους, ψυγεία συντήρησης τροφίμων.

 Αξίες της EuroFreeze είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο σεβασμός και η συνέπεια προς τους πελάτες-συνεργάτες, η αξιοπιστία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον μέσα από την δραστηριότητά μας. Επιλέγουμε συνειδητά να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες-συνεργάτες μας ώστε να παίρνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που θα μας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στελέχη και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της EuroFreeze παρακολουθούν και ενημερώνονται καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης τροφίμων καθώς πιστεύουμε πως η κατάλληλη επιλογή των μηχανημάτων/αυτοματισμών σε συνδυασμό με την σωστή εγκατάσταση που προσφέρουμε, καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες των πελατών μας και κατ'επέκταση των Ελλήνων καταναλωτών.

Επιπροσθέτως, η επένδυση της ΕuroFreeze σε σύγχρονες τεχνολογίες αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, αφού τα μηχανήματα και οι τεχνικές εγκατάστασεις που επιλέγουμε συνοδεύονται από τα πλέον υψηλά διεθνή πιστοποιητικά διασφάλισης ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας λειτουργίας.

Υψηλή ποιότητα και αισθητική

Η ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία, η ασφάλεια λειτουργίας καθώς και η καλαισθησία του τελικού αποτελέσματος, μπορούν να συνδυάζονται και η EuroFreeze το εγγυάται απόλυτα.

Γρηγόρης Τσιτσώνης